Ogłoszenie

Dołącz do nas i stań się bohaterem - herosem!

#1 2013-07-06 21:52:36

Layra

Córka Aresa, Szermierka i medyczka

Punktów :   
Broń : Miecz i sztylet
Pochodzenie: Los Angeles

Lyra Venturi

Imię: Lyra
Nazwisko: Verturi
Matka: Marisa Verturi
Ojciec: Ares
Pochodzenie: Lo Angeles
Wygląd:  Wysoka dziewczyna o czarnych włosach. Ma niebieskie oczy o głębokim wyrazie. Czerwone usta prawie jak krew. Lubie dopasowane stroje.
Charakter: Dość porywcza, w końcu jestem córką boga wojny! Bywam okrutna wobec wrogów. Lubie przelotne flirty. Nigdzie nie zagrzewam miejsca. Dla przyjaciół jestem gotowa oddać życie, tylko jeszcze nie znalazłam kogoś wartego tego...
Historia: Moja matka no cóż... Od zawsze była lekkim duchem. Kiedy zaszła w ciąże z ojcem miała 17 lat. nigdy nie była mamą kazała się nazywać ciocią, a kolejnym chłopakom mówiła że jej siostra zmarła i zostawiła mnie jej. To samo mówiła o mojej młodszej siostrze Elenie, też jest córką boga ale nie wiem kogo, matka nigdy o tym nie mówiła ja byłam wtedy mała. Już niedługo Elena przyjedzie do obozu. Ojciec mimo zakazu Zeusa skontaktował się ze mną przez sen. Opowiedział mi wszystko dał broń i wskazał drogę do obozu miałam ledwie 8 lat. Teraz nie przejmuje się moją "mamą".
Broń: Miecz i sztylet, z niebiańskiego spiżu jestem biegła w sztuce walki. Rękojeść miecza jest zrobiona ze złota, na głowicy widać wyjącego wilka, jelec jest ostro zakończony tak by chronił moja dłoń. Nazywa go Niki̱tí̱s
Moce:Mam dużą siłę i sprawność. Nigdy nie ćwiczyłam gimnastyki a salta wychodziły mi od tak.
Na rangę wybieram: Szermierka i Medyk.
Na moim avatarze jest: Megan Fox

Dawny nick: Lyra   

Goście Ufam Ci.
Nie chcę tego żałować.

Ludzkie losy łączą się pomimo dystansu czasu. Spaja je zew, odbijający się echem przez więki. Przenaczenie.

Stopka forum

RSS