Ogłoszenie

Dołącz do nas i stań się bohaterem - herosem!

#1 2013-07-03 17:16:21

Levanne

Córka Ateny, szermierka i medyczka

Punktów :   
Broń : Miecz, prezent od Ateny.
Pochodzenie: Los Angeles

Levanne Infinel

Imię: Levanne
Nazwisko: Infinel
Matka: Atena
Ojciec: Robert Infinel
Pochodzenie: Los Angeles
Wygląd: Mam długie brązowe włosy, szaroniebieskie oczy i bladą cerę. Nie jestem ani wysoka ani niska, mam szczupłą sylwetkę. Wyglądam na bardzo delikatną, ale mam dużo siły.
Charakter:  Jestem tajemnicza, spokojna, pomocna, uparta, ciekawa życia, lubię poznawac nowych ludzi. Nie jestem okrutna, ale nauczono mnie zabijać z zimną krwią. Uwielbiam jeździć konno, strzelać z łuku, podróżować i rozmawiać. Potrafię cieszyć się życiem, zwykle moją twarz przyozdabia lekki uśmiech. Uwielbiam czytać książki - często zaszywam się w kącie z interesującą mnie lekturą.
Historia: W dzieciństwie opiekował się mną tata, ale gdy miałam 12 lat zmarł. Zdążył jednak przywieźć mnie tutaj, do Obozu, i jestem tutaj już od 4 lat.
Broń: Moją ulubioną bronią jest miecz, prezent od Ateny. Gdy trzyma go ktoś inny wygląda zwykle, nie ma w nim nic nadzwyczajnego, ale gdy jest w mojej dłoni jego rękojeść przemienia się na kształt sowy - symbolu mojej matki.
Moce: Rozumiem mowę sów i potrafię z nimi rozmawiać. Potrafię wymyslić wyjście z praktycznie każdej sytuacji.
Ranga: Szermierz i medyk (nie wiem jak to odmienic na rodzaj żeński ;o ale wiadomo o co chodzi, dasz sobie rade )
Na moim avatarze jest: Barbara Palvin

Edit:
Napisz jeszcze range, reszta jest ok!

Ostatnio edytowany przez Levanne (2013-07-04 11:34:24)

Stopka forum

RSS